ΝΕΑ

Στους νικητές των GREAT TASTE AWARDS 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρναία 2/8/2022

Το μέλι βαμβάκι και η κρέμα φιστίκι είναι τα προϊόντα μας που ξεχώρησαν και πήραν βραβείο Great Taste 2022

Δοκιμασμένο από τους ειδικούς, τα προϊόντα μας βραβεύονται με Great Taste 1-star το 2022.

Η επιχείρηση μας ανακηρύχθηκε μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών τροφίμων και ποτών παγκοσμίως φέτος, λαμβάνοντας ένα εξαιρετικά Great Taste βραβείο για το μέλι βαμβάκι και ένα για την κρέμα φιστίκι.

Περισσότερα από 14.000 προϊόντα υποβλήθηκαν στην αυστηρή διαδικασία τυφλής γευσιγνωσίας του διαγωνισμού. Τα δικά μας διακρίθηκαν στα πιο πολυπόθητα βραβεία τροφίμων και ποτών στον κόσμο.

Τι είναι το Great Taste;

Αναγνωρισμένο ως σφραγίδα αριστείας και αναζητούμενο ενεργά από τους λάτρεις του φαγητού και από τους λιανοπωλητές, το Great Taste, που διοργανώθηκε από το Guild of Fine Food, εκτιμά τη γεύση πάνω από όλα. Όλα τα προϊόντα για την κρίση έχουν περάσει από τυφλή γευστική δοκιμή. κάθε προϊόν αφαιρείται από τη συσκευασία του, ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί, πριν μπει σε μια ισχυρή, πολυεπίπεδη διαδικασία κρίσης.

Φέτος, οι δοκιμές διεξήχθησαν σε 90 ημέρες σε δύο τοποθεσίες κριτών (Ντόρσετ και Λονδίνο) με μια επιτροπή περισσότερων από 500 κριτών. Η φετινή σειρά παρουσίασε προϊόντα τροφίμων και ποτών που υποβλήθηκαν από 110 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο.

Ο
Αργύριος Γεωργάκας δηλώνει «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κερδίσουμε δυο βραβεία Great Taste για το μέλι βαμβάκι μας και την κρέμα φιστίκι. Έχω ονειρευτεί αυτή τη στιγμή και είμαι τόσο περήφανος που προσθέτω το εμβληματικό μαύρο και χρυσό λογότυπο Great Taste στην ετικέτα των προϊόντων μας.

Το μέλι Γεωργάκα ξεκινώντας από το σπίτι του παππού μου κυριολεκτικά γεννήθηκε από μια οικογενειακή κληρονομιά, οπότε το να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα και να βραβευόμαστε κάθε χρόνο είναι απλά υπέροχο.

Το να αναγνωριζόμαστε κάθε χρόνο στο Great Taste σημαίνει τόσα πολλά για ανεξάρτητους παραγωγούς όπως εμείς, καθώς κάνει όλη τη σκληρή δουλειά και την αποφασιστικότητα να αξίζει τον κόπο!

Το Great Taste είναι η πιο αναγνωρισμένη διάκριση για γεύση και ποιότητα στον κόσμο των τροφίμων και των ποτών, επομένως είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη!

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο honeygeorgaka.com

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

Το ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ ανάμεσα στους νικητές Great Taste 2021

 

Το ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ ανάμεσα στους νικητές Great Taste 2021

 

 

Το μέλι πεύκου  βραβεύτηκε με 2 αστέρια
Το μέλι δάσους βραβεύτηκε με 2 αστέρια
Το μέλι κρέμα από άνθη βραβεύτηκε με 1 αστέρι
Το μέλι βαμβάκι βραβεύτηκε με 1 αστέρι
Τα βραβεία Great Taste είναι τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον πλανήτη.
Από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, το μέλι Γεωργάκα μπορεί πλέον να εμφανίζει στην ετικέτα του το αδιαμφισβήτητο λογότυπο μαύρου και χρυσού, μια σφραγίδα αριστείας που αναγνωρίζεται παγκοσμίως από λιανοπωλητές και καταναλωτές εξίσου.
 
Λίγα σχόλια των κριτών:
Για το μέλι πεύκο : Αυτό το λαχταριστό μέλι έχει μια υπέροχη τρομακτική συνέπεια και καλή διαύγεια. Μας άρεσε η βαθιά πλούσια γεύση - ένα υπέροχο μέλι.
 
Για το μέλι δάσους: Αυτό το υπέροχο μέλι έχει ένα υπέροχο χρώμα, ένα ελκυστικό γήινο άρωμα και μια απαλή αίσθηση στο στόμα. Οι γεύσεις αναπτύσσονται καλά στον ουρανίσκο, με τις γλυκές νότες της καστανιάς, ακολουθούμενες από την ξυλώδη γήινη νύξη βελανιδιού.
 
‘’Εργαζόμαστε καθημερινά για να συλλέξουμε όσα οι μέλισσες δημιουργούν’’ αναφέρει ο Αργύρης Γεωργάκας. ‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που για 6η συνεχόμενη χρονιά είμαστε ανάμεσα στους νικητές των βραβείων. Ειδικά το μέλι πεύκου Γεωργάκα είναι η μόνη ελληνική ποικιλία που βραβεύεται συνεχόμενα τα 6 τελευταία χρόνια. Ο κόσμος αναγνωρίζει την αξία που έχουν τα αστέρια και εμπιστεύεται ξανά και ξανά τα προϊόντα μας. Τους Ευχαριστώ από καρδιάς.΄΄
 
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και για αγορές online.
Περισσότερα στο honeygeorgaka.com
 
Λίγα λόγια για το Great Taste 2021:
  • Το Great Taste διοργανώνεται από το Guild of Fine Food και είναι το μεγαλύτερο, διαχρονικότερο και πιο σεβαστό πρόγραμμα διαπίστευσης τροφίμων στον κόσμο
  • 14.113 διαφορετικά προϊόντα εισήχθησαν το 2021 από 108 χώρες
  • 355 κριτές δοκίμασαν τα προϊόντα με τη μέθοδο με τυφλής γευσιγνωσίας στις φετινές συμμετοχές.
  • 4.027 βραβεύτηκαν με 1 αστέρι - προϊόντα που προσφέρουν φανταστική γεύση. Περίπου το 30% των συμμετοχών επιτυγχάνουν αυτήν την αξιολόγηση.
  • 1.138 βραβεύτηκαν με 2 αστέρια - Πάνω και πέρα ​​από νόστιμα - λιγότερο από το 10% των συμμετοχών επιτυγχάνουν αυτήν την βαθμολογία.
  • 218 βραβεύτηκαν με 3 αστέρια -Εξαιρετικά νόστιμα -λιγότερο από το 2% των προϊόντων βραβεύονται με 3 αστέρια.
 

 

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

Καλή χρονιά!

Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την υγεία μας. Σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά. Προχωράμε στο 2021 θέτοντας νέους στόχους. Εσείς έχετε βάλει στόχους για τη νέα χρονιά; Σας ευχόμαστε να τους πραγματοποιήσετε! Υγεία και ευτυχία..
ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

Ευχές από την οικογένεια Γεωργάκα

 

Ευχόμαστε σε σας και την οικογένεια σας καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος

Wishing you and yours a wonderful holiday season and a happy new year

Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, θα θέλαμε να σας πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξη σας. Ελπίζουμε να περάσετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες των εορτών. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

Aπό όλους εμάς στην οικογένεια Γεωργάκα

As this year comes to an end and the holidays approach, we wanted to offer our sincerest gratitude for your continued support. We hope you take the time to relax, reflect, and enjoy the festivities. We wish you the best this holiday season.

From all of us at Georgakas family

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

WINNERS Great taste awards 2020

Τα Great Taste είναι τα πιο αξιόπιστα βραβεία τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Με μια ομάδα περισσότερων από 500 εμπειρογνωμόνων από σεφ, αγοραστές, συγγραφείς τροφίμων λαμβάνουμε ειλικρινή, απλή και αμερόληπτη κριτική για κάθε προϊόν.

Τα αστέρια Great Taste είναι πολύ σεβαστές σφραγίδες έγκρισης.

Το 2020 συμμετείχαν 12.777 προϊόντα.

It's all about the stars..!

Η επιχείρηση μας έλαβε ένα χρυσό αστέρι για το ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟ, ένα χρυσό αστέρι για το ΜΕΛΙ ΣΟΥΣΟΥΡΑ και ένα χρυσό αστέρι για το ΜΕΛΙ ΚΡΕΜΑ

Η φετινή διάκριση και εν μέσω πανδημίας είναι ξεχωριστή για μας και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Είναι η επιβεβαίωση ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας! 

Η ποικιλία μέλι πεύκο ΓΕΩΡΓΑΚΑ είναι το μοναδικό ελληνικό μέλι με 5 συνεχόμενες διακρίσεις στον θεσμό τα τελευταία 5 χρόνια! 

Λόγω των συνεχόμενων διακρίσεων (απαιτούμενο πάνω από 3 συνεχόμενες) πήραμε και το βραβείο παραγωγού

Delicious in its simplicity! 

 

 

 

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more
Γύρη μελισσών

Γύρη μελισσών

Η γύρη είναι το αρσενικό στοιχείο της γονιμοποίησης των ανθέων. Στο μικροσκόπιο φαίνεται σαν μία πολύ λεπτή σκόνη, μία ατελείωτη ποσότητα από κόκκους που διαφέρουν ανάλογα από το άνθος από το οποίο προέρχονται. 


ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕΛΙΣΣΟΓΥΡΗΣ:
  • Είναι μια αναντικατάστατη φυσική πηγή πρωτεϊνών και αμινοξέων.
  • Περιέχει πάνω από 5000 ένζυμα απαραίτητα για τον μεταβολισμό των τροφών.
  • Περιέχει αντιβιοτικές ουσίες και φυτικές ορμόνες που ρυθμίζουν την φυσιολογική έκκριση των ενδοκρινών αδένων. 
  • Ενισχύει την συστολή της καρδιάς.
  • Διορθώνει την ισορροπία του μεταβολισμού.
  • Πολλοί της αποδίδουν την αναγέννηση της σεξουαλικής τους δύναμης.
  • Περιορίζει προβλήματα εμμηνόπαυσης, αναιμίας, προστατίτιδας, αιμοροϊδων, δυσκοιλιότητας.
ΣΥΝΘΕΣΗ ΓΥΡΗΣ:

Πρωτεϊνες 22%
Υδατάνθρακες 31%
Λίπη 5%
Μεταλλικά στοιχεία 3%
Νερό 11%
Άγνωστοι παράγοντες 29%


ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
Περιέχει σημαντική ποσότητα βιταμινών του συμπλέγματος Β, και αρκετή βιταμίνη C. Περιέχει ακόμη καρετεινοειδή που μετασχηματίζονται σε βιταμίνη Α από τον οργανισμό, καθώς και βιταμίνη Ε. Επίσης στη γύρη υπάρχει μία ουσία η ρουτίνη, η οποία ενισχύει την αντίσταση ολόκληρου του συστήματος του κυκλοφοριακού ως και το επίπεδο των τριχοειδών αγγείων. Η εργαστηριακή έρευνα έδειξε ότι η ελαστικότητα των αγγείων μπορεί να ΑΥΞΗΘΕΙ ΩΣ ΚΑΙ 76% ΜΕ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 3γρ. Ταυτόχρονα η ίδια ουσία σε περιπτώσεις αιμορραγίας επιταχύνει το πήξιμο του αίματος, και μετριάζει το ρυθμό της καρδιάς. 
ΖΑΧΑΡΑ Περιέχει από 10 - 15% φρουκτόζη και γλυκόζη
ΕΝΖΥΜΑ Περιέχει φωσφατάση, αμυλάση, ιμβερτάση και άλλα ένζυμα τα οποία παίζουν καταλυτικό ρόλο σε πολλές βιοχημικές αντιδράσεις που γίνονται στον ανθρώπινο οργανισμό.
 Η ΓΥΡΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Σαν αντιβιοτικό, έχει αποδειχθεί εργαστηριακά ότι είναι ιδιαίτερα δραστική σε ορισμένες καλλιέργειες μικροβίων. 
Η ΓΥΡΗ ΣΑΝ ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Δυναμώνει και τονώνει, δίνοντας ταυτόχρονα στον οργανισμό τη δυνατότητα να αναπτυχθεί περισσότερο. Μπορούμε λοιπόν συμπερασματικά να πούμε ότι η ΓΥΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. Λειτουργεί ως καταλύτης στις περισσότερες από τις αντιδράσεις του οργανισμού καθώς και ΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ.

Κατανάλωση:
καταναλώνεται αυτούσια ως έχει ή διαλύεται σε χυμό.
ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

Η ικανοποίηση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας

Η εποχή που ζούμε βιώνει πολλές αλλαγές! Η εξέλιξη της τεχνολογίας, το διαδίκτυο, η παγκοσμιοποίηση και τα social media έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Το marketing των επιχειρήσεων έχει εξελιχθεί με τη συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών του καταναλωτικού κοινού. Ο κορεσμός των αγορών και ο ανταγωνισμός οδήγησε τις επιχειρήσεις στη δημιουργία νέων προϊόντων που είναι επιθυμητά στους καταναλωτές. Γι΄αυτό σήμερα είναι διαδεδομένα διάφορα προϊόντα μελιού όπως μέλι με κακάο, μέλι με φρούτα, μέλι με μαστίχα Χίου, μέλι με χρυσό, μέλι με κρόκο Κοζάνης κλπ κλπ.

Συμφωνώ στην άποψη ότι οι πελάτες οδηγούν τις εξελίξεις και όχι οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους αλλά όλα αυτά θεωρούμε ότι είναι η ικανοποίηση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας και η κατάληξη είναι ένα διαφορετικό προϊόν και όχι μέλι.

Η δική μας φιλοσοφία είναι διαφορετική!   

Η αγορά ενός προϊόντος πρέπει να είναι μια εμπειρία μοναδικά θετική και αξέχαστη για τον πελάτη, προσπαθώντας από τη μεριά μας να υπερβούμε τις προσδοκίες προσφέροντας πάντα το κάτι παραπάνω και υπηρεσίες όπως πχ αποστολή στον χώρο σας με χαμηλό κόστος.

Μένουμε πιστοί σε αυτά που μας δίνει η φύση και την αφήνουμε να κάνει τη δουλειά της.

Για εμάς το καλύτερο μέλι είναι αυτό που παράγουν οι μέλισσες, τρυγιέται και συσκευάζεται με προσοχή και επιμέλεια σε κατάλληλες εγκαταστάσεις.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αγνό και ποιοτικό μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας προερχόμενα απ΄ευθείας από την ελληνική φύση. Γι΄αυτό, εργαζόμαστε καθημερινά για να συλλέξουμε όσα οι μέλισσες δημιουργούν.

Συγνώμη, αλλά από μας... Μόνο μέλι!

Αργύρης Γεωργάκας

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ 360

Virtual Tour:

Σας μεταφέρουμε εικονικά στην κεντρική πλατεία Αρναίας.

Εντυπωσιακή τεχνολογία που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε εικονικά και διαδραστικά στον χώρο μας!

Κάτω από τον πλάτανο, σήμα κατατεθέν του ιστορικού οικισμού βρίσκετε το κεντρικό σημείο πώλησης των προϊόντων ΓΕΩΡΓΑΚΑ! Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε, πάρτε μια γεύση! 

Μπείτε στο κατάστημα μας, είμαστε μέσα και σας περιμένουμε! Για όσους δεν μας γνωρίζετε είμαστε ο Αργύρης και η Κωνσταντίνα!

Κλικ εδώ για να ξεκινήσετε

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more
live video στην παραγωγή μουντοβίνας

live video στην παραγωγή μουντοβίνας

Παρακολουθήστε το Live video από το αποστακτήριο για παραγωγή μουντοβίνας (απόσταγμα μελιού). Η μουντοβίνα είναι Π. Γ. Ε ορεινής Χαλκιδικής. Μπορείτε να έρθετε στην Αρναία να τη δοκιμάσετε ή να την παραγγείλετε στο eshop μας. Περισσότερα για το ιδιαίτερο αυτό ποτό εδώ
ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

Το μέλι στην υγεία των παιδιών (video)

Η παιδίατρος Δέσποινα Ξιούφη απαντάει επιστημονικά και τεκμηριωμένα στις ερωτήσεις σας για τη χρήση του μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων της κυψέλης όπως βασιλικό πολτό και πρόπολη στην βρεφική και παιδική ηλικία. Επίσης πως γίνεται η χρήση αιθέριων ελαίων, σπαθόλαδου και κεραλοιφών.

Στο βίντεο θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα παρακάτω και σε ακόμα περισσότερα:
👉 Τα οφέλη της κατανάλωσης μελιού στην παιδική ηλικία, αλλά και ο μείζων περιορισμός που υπαρχει.
👉 Υπάρχει αλλεργία στο μέλι;
👉 Τι είναι η βρεφική αλλαντίαση.
👉 Είναι ακίνδυνη η κατανάλωση βασιλικού πολτού;
👉 Επιτρέπεται το βάμμα πρόπολης στα παιδιά μας;
👉 Κάτω από ποιες συνθήκες τα αιθέρια έλαια είναι ακίνδυνα στη βρεφική και παιδική ηλικία.
👉 Πόσο ευεργετική είναι η προπολη και σε ποιες παθήσεις χρησιμοποιείται.
👉 Σπαθολαδο και κεραλοιφη: μπορουμε να τα χρησιμοποιούμε άφοβα στα παιδιά μας;

Η Δέσποινα έχει ιατρείο στην Αρναία Χαλκιδικής και είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει μετεκπαιδευτεί στην παιδική διατροφή (Boston University) και στην ιατρική ερευνητική μεθοδολογία (ΑΠΘ).

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του παιδοκαρδιολογικού τμήματος και τμήματος συγγενών καρδιοπαθειών των ενηλίκων του Ωνάσειου καρδιοχειρουργικού κέντρου και της Δ' παιδιατρικής κλινικής του ΓΝΘ Παπαγεωργίου. Δείτε πληροφορίες

 

 

Η επιχείρηση μας ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο Δέσποινα Ξιούφη για την συνεργασία αυτή, για τις πολύτιμες συμβουλές της και για την δημιουργία αυτής της εκπομπής! 

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more
ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η επιχείρηση μας ΜΕΛΙ ΓΕΩΡΓΑΚΑ ανακοινώνει τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα OFFSET.

To Offset υπολογίζει το κόστος εξουδετέρωσης των εκπομπών των ρύπων από τις αποστολές των προϊόντων μας και χρησιμοποιεί τα κεφάλαια αυτά για την προστασία των δασών.

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό προστατεύουμε τα δάση, ενάντια στην παγκόσμια κλιματική αλλαγή.

Αφήνοντας μηδενικό αποτύπωμα ρύπων στο περιβάλλον μπορείτε να έχετε το καλύτερο ελληνικό μέλι στο σπίτι σας γρήγορα και με σιγουριά μέσω της ACS και dhl. Έτσι υποστηρίζετε μια μικρή και οικογενειακή επιχείρηση φιλική προς το περιβάλλον. 

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more

Η οικογένεια Γεωργάκα

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑ


Το 1948 ο Αργύρης Γεωργάκας έκανε το πρώτο βήμα για την ενασχόληση της οικογένειας μας με την μελισσοκομία αφού τότε αγοράζει τα πρώτα του κοφίνια και ξεκινά την μελισσοκομία ως επάγγελμα. Η αγάπη του και το μεράκι για την μέλισσα και τα προϊόντα της, τον κάνουν ως έναν από τους καλύτερους μελισσοκόμους.


Το 1985 τα ινία αναλαμβάνει ο γιός του, ο Δημήτρης Γεωργάκας όπου μέχρι και σήμερα με το ίδιο πάθος, καταξιώνεται ως ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους επαγγελματίες μελισσοκόμους σε όλη την χώρα.

Σήμερα τα εγγόνια Αργύρης Γεωργάκας και Ιωάννης Γεωργάκας συμμετέχοντας με τον πατέρα τους στην παραγωγική διαδικασία και διάθεση των προϊόντων τους, κάνουν την οικογενειακή τους επιχείρηση ως μια από τις πιο καλά οργανωμένες μελισσοκομικές μονάδες.


Με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αρναία και μηχανήματα, η επιχείρηση μας πληροί όλες τις εγχώριες και ευρωπαϊκές προδιαγραφές παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων (HACCP).

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

Για μας το καλύτερο μέλι είναι αυτό που παράγουν οι μέλισσες, τρυγιέται και συσκευάζεται με προσοχή και επιμέλεια σε κατάλληλες εγκαταστάσεις. Εργαζόμαστε καθημερινά για να συλλέξουμε όσα οι μέλισσες δημιουργούν, για να μπορούμε να τα προσφέρουμε σε εσάς.
Στόχος μας είναι ακολουθώντας την πατρογονική παράδοση να συνεχίσουμε να παράγουμε αγνό και ποιοτικό μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα άριστης ποιότητας προερχόμενα απευθείας από την ελληνική φύση.

ARGYRIOS GEORGAKAS
Read more
44 results